Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Golvslipning

Ett snabbt och mindre kostsamt sätt att förnya ett golv kan vara en golvslipning. Då försvinner repor, jack och färgförändringar. Det kan vara ett mindre kostsamt alternativ till att byta hela golvet och få det att hålla några år till. Efter slipningen kan golvet lackas, vaxas, lutas, betsas och bli ljusare eller mörkare. Är golvet av bra kvalitet, kan det efter en golvslipning förefalla som nytt. 

Om du är behov av att hitta företag som utför tjänster inom golvslipning kan du söka här och få offerter, så du kan se vad det kostar och vad som ingår. En bra början kan vara att mäta golvet och se efter vilket material det är av.

Vare sig du är företagare eller privatperson och om det rör sig om ett litet eller stort golv, så hittar du dina offerter här. Prova en golvslipning och se om det verkligen behövs ett nytt golv eller om det gamla håller några år till.

När behövs en golvslipning?

Golvslipning är ett populärt sätt att behandla trägolv som slitits med åren, för att de ska återfå sin lyster och glans från fornstora dagar. Ofta kommer man runt problemet genom att lägga ett parkettgolv eller laminatgolv över det slitna trägolvet, men det kräver både mer resurser och tid. 

En golvslipning är ofta en snyggare och billigare lösning på problemet!

Vilka typer av golv kan slipas och vad kostar det?

Vanliga typer av golv som kan slipas är furugolv, plankgolv och parkettgolv och priserna sätts i regel per kvadratmeter. Om golvet ska behandlas med någon ytbehandling, såsom lack eller vax kostar även det extra, och olika typer av ytbehandlingar är olika kostsamma. Du har rätt till ROT-avdrag på golvslipning, vilket sänker priset på arbetskostnaden.

För att du ska få en uppfattning vad som är en rimlig prisbild och för att du ska få möjlighet att i samråd med proffs komma fram till vilken som är den bästa ytbehandlingen (om någon) för just ditt golv, så finns vår offertförfrågningstjänst.

Fyll i kontaktformuläret redan idag och ta det första steget mot att återuppliva ditt slitna trägolv!

Våra senaste förfrågningar

Dennis bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Byta laminatgolv på nedervåning i radhus, sovrum, stor hall och kök. Riva bort gammalt laminatgolv, lägga nytt laminatgolv och eventuellt stengolv vid hall/entrén. Totalt ca 40 kvm, entren ca 3 kvm

Karin bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Lägga in en våtrumsmatta på en pytteliten toalett (1,10 × 1.35 m). Ev behövs ett underlägg också.

Fatima bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Fatima Javed

Annica bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Borttag av plastmatta
Lägga trä eller laminat eller parkett
Ca 50 kvm

abdullah bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Jag har fått en fuktskada i mitt vardagsrum och behöver riva golvet för att de ska göra en avfuktning, sedan efter det behöver man typ torka det eller något sådant för att sedan lägga in ett nytt golv.

Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Behöver någon som kan lägga en vårtrumsmatta i bastu 4kvm

Isak bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Vi har behov av att lägga tyg matt i två av våra konferensrum.
Rummen är på ca 10kvm vardera.

veronica bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Microcement golv ca 50 kvm i Funäsdalen.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.