Golvläggare i Linköping

Här hittar du golvläggare i Linköping. Golvläggare.nu används av företag, privatpersoner och organisationer som vill kunna ta in flera offerter samtidigt från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv, med mera, i Linköping med omnejd. 

Det finns många golvläggare Linköping, men vi vet att det kan vara krångligt att hitta de mest prisvärda och kunniga. Därför har vi gjort det enkelt att be om offerter genom ett kontaktformulär som vi erbjuder här på sidan. Vi samarbetar med ett företag som har en mängd skickliga hantverkare i sin databas och som matchar din förfrågan med rätt kompetens. 

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan kommer upp till fem golvläggare i Linköping att återkomma till dig med sina offerter, där du också får mer information om firmorna, tidigare kundomdömen, med mera. Sedan väljer du i lugn och ro det alternativ som du tycker matchar dina kriterier bäst.

Vilken typ av jobb kan jag få hjälp med?

Golvläggning förknippar vi oftast med att lägga ut ett trägolv eller laminatgolv, men begreppet inbegriper de flesta golvrelaterade tjänster. Allt från att lägga heltäckningsmatta i sovrummet till att byta plastgolv i badrummet eller slipa det gamla plankgolvet så att det blir som nytt är tjänster som du kan ansöka om här.

Kika gärna på vad andra kunder har ansökt om för typer av arbete (längst ner på sidan), så ser du att det är ett mycket brett spann av golvarbeten som går att få utförda genom oss.

Golvläggning ger rätt till ROT-avdrag

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till golvläggning är förstås priset, vilket är ännu en anledning till att det är så viktigt att ta in flera offerter samtidigt från olika firmor. Grundpriserna kan faktiskt skilja sig en del åt mellan olika golvläggare. 

Golvläggning är även en typ av arbete som ger dig rätt till ROT-avdrag, vilket gör att priset du betalar för arbetet blir 30 procent mindre. Det allra vanligaste är att ROT-avdraget, liksom momsen, redan är inkluderat i prisförslaget som du får från golvläggarna i Linköping, men ta en extratitt när du får ta del av kostnaderna.

Vår tjänst kostar ingenting att använda och du förbinder dig inte till att anlita någon av de golvläggare som hör av sig till dig. Men om du gör det så kan du vara trygg i att du väljer mellan några av de bästa och mest prisvärda golvläggarna i Linköping! 

Lycka till med din golvläggning!

Våra senaste förfrågningar

 • Dilan bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Jag har just köpt en lägenhet som har ett linoliumgolv vilket jag gärna vill byta till något form av parkettgolv i trä. Lägenheten är på bottenvåning och på 45 kvm total där jag vill lägga nytt golv på ca 40 kvm totalt (exkl badrum med...
 • Walid bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej jag söker jobb
 • yusuf bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  gratis offert
 • Heléne bad om offert för Hem & Trädgård
  Vi har fiskbens parkett som har fått mörka fläckar som jag skulle vilja byta ut och renovera samt på ett ställe har det gått sönder. Samt slipning av golvet efteråt
 • Catrin bad om offert för Bygg & hantverkare - Badrumsrenovering
  Minibadrum som ska ha stående porslinsstol, litet tvättfat och duschkabin 80x80 m. Lägga fall på golv samt plastmatta i badrum som är 1x 2.17 m
 • Henric bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga nytt Parkettgolv samt nya lister runtom.
  Ca. 52 m2 rör det sig om totalt.
  Detta är ett försäkringsärende som blev efter en vattenskada.
 • Eva bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Golvläggning laminatgolv ca 25 m2
 • Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej
  Vi tänker byta ut golvmattan och tapeten i våran tvättstuga samt även ny golvbrun.
  Golvytan är ca. 5 kvm samt väggar ca. 15 kvm
  Vi undrar vad detta kan kosta ungefär.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.