Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Golvläggare i Jönköping

Här hittar du golvläggare i Jönköping. Golvläggare.nu används av företag, privatpersoner och organisationer som vill kunna ta in flera offerter samtidigt från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv, med mera, i Jönköping med omnejd. 

Det finns många golvläggare Jönköping, men vi vet att det kan vara krångligt att hitta de mest prisvärda och kunniga. Därför har vi gjort det enkelt att be om offerter genom ett kontaktformulär som vi erbjuder här på sidan. Vi samarbetar med ett företag som har en mängd skickliga hantverkare i sin databas och som matchar din förfrågan med rätt kompetens. 

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan kommer upp till fem golvläggare i Jönköping att återkomma till dig med sina offerter, där du också får mer information om firmorna, tidigare kundomdömen, med mera. Sedan väljer du i lugn och ro det alternativ som du tycker matchar dina kriterier bäst.

Vilken typ av jobb kan jag få hjälp med?

Golvläggning förknippar vi oftast med att lägga ut ett trägolv eller laminatgolv, men begreppet inbegriper de flesta golvrelaterade tjänster. Allt från att lägga heltäckningsmatta i sovrummet till att byta plastgolv i badrummet eller slipa det gamla plankgolvet så att det blir som nytt är tjänster som du kan ansöka om här.

Kika gärna på vad andra kunder har ansökt om för typer av arbete (längst ner på sidan), så ser du att det är ett mycket brett spann av golvarbeten som går att få utförda genom oss.

Golvläggning ger rätt till ROT-avdrag

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till golvläggning är förstås priset, vilket är ännu en anledning till att det är så viktigt att ta in flera offerter samtidigt från olika firmor. Grundpriserna kan faktiskt skilja sig en del åt mellan olika golvläggare. 

Golvläggning är även en typ av arbete som ger dig rätt till ROT-avdrag, vilket gör att priset du betalar för arbetet blir 30 procent mindre. Det allra vanligaste är att ROT-avdraget, liksom momsen, redan är inkluderat i prisförslaget som du får från golvläggarna i Jönköping, men ta en extratitt när du får ta del av kostnaderna.

Vår tjänst kostar ingenting att använda och du förbinder dig inte till att anlita någon av de golvläggare som hör av sig till dig. Men om du gör det så kan du vara trygg i att du väljer mellan några av de bästa och mest prisvärda golvläggarna i Jönköping! 

Lycka till med din golvläggning!

Våra senaste förfrågningar

Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Behöver någon som kan lägga en vårtrumsmatta i bastu 4kvm

Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Hej
Vi tänker byta ut golvmattan och tapeten i våran tvättstuga samt även ny golvbrun.
Golvytan är ca. 5 kvm samt väggar ca. 15 kvm
Vi undrar vad detta kan kosta ungefär.

Andrea bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Vill ha hjälp med att lägga ett parkett klickgolv på 3kvm

Sofia bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Jag behöver hjälp med slipningen av gammalt brädgolv i kök, hall och ett rum till. Tillsammans är ytan ca: 31 kvm. Jag vill ha det oljat i ljusgrå färg. Med någon slags lack ovanpå?
Går det att ordna så att man kan flytta möbler och…

Anneli bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Lägga vinylmatta ca 30 m2

Christer bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Badrum Hede fritidshus. Våtrums matta Ca 6-7 kvadrat samt dusch hörn. I bästa fall start 15/6

Slavica bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Vi vill i vår helt nya badrum lägga golv-våtrumsmatta i utrymme om ca 7kvm där 2 golvbrunns ska finnas, dusch och badkar.

Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Flytspackla delar av ett vardagsrumsgolv samt lägga nytt golv och nya lister. Rummet är 24 kvm.
Önskemål om utförande v31 eller v32
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.