Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Golvläggare i Örebro

Här hittar du golvläggare i Örebro. Golvläggare.nu används av företag, privatpersoner och organisationer som vill kunna ta in flera offerter samtidigt från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv, med mera, i Örebro med omnejd. 

Det finns många golvläggare Örebro, men vi vet att det kan vara krångligt att hitta de mest prisvärda och kunniga. Därför har vi gjort det enkelt att be om offerter genom ett kontaktformulär som vi erbjuder här på sidan. Vi samarbetar med ett företag som har en mängd skickliga hantverkare i sin databas och som matchar din förfrågan med rätt kompetens. 

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan kommer upp till fem golvläggare i Örebro att återkomma till dig med sina offerter, där du också får mer information om firmorna, tidigare kundomdömen, med mera. Sedan väljer du i lugn och ro det alternativ som du tycker matchar dina kriterier bäst.

Vilken typ av jobb kan jag få hjälp med?

Golvläggning förknippar vi oftast med att lägga ut ett trägolv eller laminatgolv, men begreppet inbegriper de flesta golvrelaterade tjänster. Allt från att lägga heltäckningsmatta i sovrummet till att byta plastgolv i badrummet eller slipa det gamla plankgolvet så att det blir som nytt är tjänster som du kan ansöka om här.

Kika gärna på vad andra kunder har ansökt om för typer av arbete (längst ner på sidan), så ser du att det är ett mycket brett spann av golvarbeten som går att få utförda genom oss.

Golvläggning ger rätt till ROT-avdrag

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till golvläggning är förstås priset, vilket är ännu en anledning till att det är så viktigt att ta in flera offerter samtidigt från olika firmor. Grundpriserna kan faktiskt skilja sig en del åt mellan olika golvläggare. 

Golvläggning är även en typ av arbete som ger dig rätt till ROT-avdrag, vilket gör att priset du betalar för arbetet blir 30 procent mindre. Det allra vanligaste är att ROT-avdraget, liksom momsen, redan är inkluderat i prisförslaget som du får från golvläggarna i Örebro, men ta en extratitt när du får ta del av kostnaderna.

Vår tjänst kostar ingenting att använda och du förbinder dig inte till att anlita någon av de golvläggare som hör av sig till dig. Men om du gör det så kan du vara trygg i att du väljer mellan några av de bästa och mest prisvärda golvläggarna i Örebro! 

Lycka till med din golvläggning!

Våra senaste förfrågningar

Caroline bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Pga av fukt skada så kommer försäkringen gälla. Jag vill ha golvet omlagt i köket. Idag är de en matta me ja vill ha klickgolv. Ev måste trät Byta under golvet på ett ställe.

Niklas bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Slipning och oljning av plankgolv i sommarstuga ute vid Arkösund. 1 rum 12m2 , 2 små rum på ca 2m2 resp 3m2. Sovrum nedre plan på 12m2 och ett motsvarande på övervåningen med en liten hall på 3 m2. Ev ett…

Lovisa bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Ca 60 kvm golv i olika rum på ett våningsplan. Klickgolv som ska läggas på befintlig plastmatta.

Ulrika bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Lägga nytt laminatgolv i ett mindre kök. Ca 10 kvadrat. Gärna hembesök innan för att hjälp att kolla vilket golv som kan vara aktuellt att lägga.

Ivy bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Lägga vinylgolv för 10m2 rummet.
Arbete ingår borttagning gamla govl

Abby bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Byte av golv en del av lägenheten. Målning vissa väggar samt nya listor.
Ca 60 kvm.

Jan-Olof bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Laminatgolv i lägenhet. ca 50 kvm. kök hall vardagsrum och ett sovrum. Material fixar vi själv. Vill bara ha pris på jobbet. I Ystad.

Isak bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Ska lägga nytt parkettgolv i min lägenhet på Luthagsesplanaden och funderade först på att göra det själv men tänkte utforska kostnaden av att få hjälp med det. Det handlar om totalt ca 22-25 kvm (inte mätt exakt ännu), bestående av två rum som är en…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.