Golvläggare i Örebro

Här hittar du golvläggare i Örebro. Golvläggare.nu används av företag, privatpersoner och organisationer som vill kunna ta in flera offerter samtidigt från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv, med mera, i Örebro med omnejd. 

Det finns många golvläggare Örebro, men vi vet att det kan vara krångligt att hitta de mest prisvärda och kunniga. Därför har vi gjort det enkelt att be om offerter genom ett kontaktformulär som vi erbjuder här på sidan. Vi samarbetar med ett företag som har en mängd skickliga hantverkare i sin databas och som matchar din förfrågan med rätt kompetens. 

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan kommer upp till fem golvläggare i Örebro att återkomma till dig med sina offerter, där du också får mer information om firmorna, tidigare kundomdömen, med mera. Sedan väljer du i lugn och ro det alternativ som du tycker matchar dina kriterier bäst.

Vilken typ av jobb kan jag få hjälp med?

Golvläggning förknippar vi oftast med att lägga ut ett trägolv eller laminatgolv, men begreppet inbegriper de flesta golvrelaterade tjänster. Allt från att lägga heltäckningsmatta i sovrummet till att byta plastgolv i badrummet eller slipa det gamla plankgolvet så att det blir som nytt är tjänster som du kan ansöka om här.

Kika gärna på vad andra kunder har ansökt om för typer av arbete (längst ner på sidan), så ser du att det är ett mycket brett spann av golvarbeten som går att få utförda genom oss.

Golvläggning ger rätt till ROT-avdrag

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till golvläggning är förstås priset, vilket är ännu en anledning till att det är så viktigt att ta in flera offerter samtidigt från olika firmor. Grundpriserna kan faktiskt skilja sig en del åt mellan olika golvläggare. 

Golvläggning är även en typ av arbete som ger dig rätt till ROT-avdrag, vilket gör att priset du betalar för arbetet blir 30 procent mindre. Det allra vanligaste är att ROT-avdraget, liksom momsen, redan är inkluderat i prisförslaget som du får från golvläggarna i Örebro, men ta en extratitt när du får ta del av kostnaderna.

Vår tjänst kostar ingenting att använda och du förbinder dig inte till att anlita någon av de golvläggare som hör av sig till dig. Men om du gör det så kan du vara trygg i att du väljer mellan några av de bästa och mest prisvärda golvläggarna i Örebro! 

Lycka till med din golvläggning!

Våra senaste förfrågningar

 • Melina bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej,

  Vi behöver hjälp att lägga om golvet i vår hall och vårt kök. Denna yta sitter ihop och är max 15m2 (mer exakta mått kommer). I dagsläget ligger ett hårt schackrutigt golv och vi vill byta detta till ett stengolv (klinker). Vi är intresserade av...
 • Elin bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga ny matta i en grov entré/tvättstuga. Liten och med två golvbrunn, några rör.
 • Ida bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Trapprenovering, gammal matta borttagen men kan behövas extra grundarbete.
  Önskar lägga ny nålfiltsmatta.
 • Zeljko bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  byta ut plastmatta i trappuppgång och ett utrymme mellan två trappuppgångar ca 30 kvm
 • Eva bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Golvläggning ca 65kvm. Klickgolv.
 • Ruby bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Morning

  Trim your dog's nails safely from home.

  Get it while it's still 50% OFF + FREE Shipping

  Buy here: pawsafer.shop

  Best regards,

  Ruby
  Golvläggare - offert och prisförslag på golvläggning
 • alexander bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Plastmatta godkänd att kakla på.
  Sluten platsbyggd duschkabin 1,1x1,1x2,1 underlag osb på vägg , golv flytspacklat med fall. en sida faller bort då en duscholux dörr med ram skall in
 • Caroline bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej!

  Jag har ett linoleumgolv i mitt kök som är limmat på flytspacklat trägolv. Det lades troligen 1995. Originalgolvet borde vara från när huset byggdes 1939. Golvytan är ca 6 kvadratmeter. Här skulle jag vilja veta vad det kostar att ta bort plastmattan och få...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.