Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Golvläggare i Örebro

Här hittar du golvläggare i Örebro. Golvläggare.nu används av företag, privatpersoner och organisationer som vill kunna ta in flera offerter samtidigt från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv, med mera, i Örebro med omnejd. 

Det finns många golvläggare Örebro, men vi vet att det kan vara krångligt att hitta de mest prisvärda och kunniga. Därför har vi gjort det enkelt att be om offerter genom ett kontaktformulär som vi erbjuder här på sidan. Vi samarbetar med ett företag som har en mängd skickliga hantverkare i sin databas och som matchar din förfrågan med rätt kompetens. 

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan kommer upp till fem golvläggare i Örebro att återkomma till dig med sina offerter, där du också får mer information om firmorna, tidigare kundomdömen, med mera. Sedan väljer du i lugn och ro det alternativ som du tycker matchar dina kriterier bäst.

Vilken typ av jobb kan jag få hjälp med?

Golvläggning förknippar vi oftast med att lägga ut ett trägolv eller laminatgolv, men begreppet inbegriper de flesta golvrelaterade tjänster. Allt från att lägga heltäckningsmatta i sovrummet till att byta plastgolv i badrummet eller slipa det gamla plankgolvet så att det blir som nytt är tjänster som du kan ansöka om här.

Kika gärna på vad andra kunder har ansökt om för typer av arbete (längst ner på sidan), så ser du att det är ett mycket brett spann av golvarbeten som går att få utförda genom oss.

Golvläggning ger rätt till ROT-avdrag

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till golvläggning är förstås priset, vilket är ännu en anledning till att det är så viktigt att ta in flera offerter samtidigt från olika firmor. Grundpriserna kan faktiskt skilja sig en del åt mellan olika golvläggare. 

Golvläggning är även en typ av arbete som ger dig rätt till ROT-avdrag, vilket gör att priset du betalar för arbetet blir 30 procent mindre. Det allra vanligaste är att ROT-avdraget, liksom momsen, redan är inkluderat i prisförslaget som du får från golvläggarna i Örebro, men ta en extratitt när du får ta del av kostnaderna.

Vår tjänst kostar ingenting att använda och du förbinder dig inte till att anlita någon av de golvläggare som hör av sig till dig. Men om du gör det så kan du vara trygg i att du väljer mellan några av de bästa och mest prisvärda golvläggarna i Örebro! 

Lycka till med din golvläggning!

Våra senaste förfrågningar

Jan bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Inläggning av ny matta i trappa inomhus i radhus.
13 trappsteg ca 9 kvadrat

Anette bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Badrumsrenovering med våtrumsmatta golv och väggar, storlek ca 3,5 kvm. Samt byte av golvbrunn. I dagsläget är det våtrumsmattor golv och väggar.

Gunnar bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Läggning av plast eller laminat mattor i 1-4 rum i radhus Alingsås.

Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Hej! Jag söker golvläggare i Malmö.
Jag vill lägga nytt golv i min lägenhet i minst ett rum på 15m2. Vad skulle ett massivt trägolv i furu kunna tänkas kosta per m2 inkl arbetskraft?

Vill eventuellt lägga i två rum till på ytterligare ca 45m2. Det…

karin bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Flytspackla ett golv i badrummet på ca 5 kvadrat

Frida bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Att lägga industriparkett/mosaikparkett (8mmx640mmx320mm. som ska limmas in. slipas och behandlas med hårdvaxolja.
Totalt ca 65 kvm

Lena bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Golvläggning ekparkett i vardagsrum inkl socklar. Rummet är 22 kvm. Eventuellt läggs parkett på befintligt parkettgolv. Annars kan vi själva riva ut det. Bor i Västerås.

Michael bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Ta bort gammalt tarkettgolv och lägga nytt klickgolv (vinyl). Övervåning på en villa 3 sovrum och en hall. Samma golv i alla rum. Ca 40-45 kvadratmeter. Byta trösklar och lister. Ev. Nya dörrar.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.