Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Golvläggare i Norrköping

Här hittar du golvläggare i Norrköping. Golvläggare.nu används av företag, privatpersoner och organisationer som vill kunna ta in flera offerter samtidigt från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv, med mera, i Norrköping med omnejd. 

Det finns många golvläggare Norrköping, men vi vet att det kan vara krångligt att hitta de mest prisvärda och kunniga. Därför har vi gjort det enkelt att be om offerter genom ett kontaktformulär som vi erbjuder här på sidan. Vi samarbetar med ett företag som har en mängd skickliga hantverkare i sin databas och som matchar din förfrågan med rätt kompetens. 

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan kommer upp till fem golvläggare i Norrköping att återkomma till dig med sina offerter, där du också får mer information om firmorna, tidigare kundomdömen, med mera. Sedan väljer du i lugn och ro det alternativ som du tycker matchar dina kriterier bäst.

Vilken typ av jobb kan jag få hjälp med?

Golvläggning förknippar vi oftast med att lägga ut ett trägolv eller laminatgolv, men begreppet inbegriper de flesta golvrelaterade tjänster. Allt från att lägga heltäckningsmatta i sovrummet till att byta plastgolv i badrummet eller slipa det gamla plankgolvet så att det blir som nytt är tjänster som du kan ansöka om här.

Kika gärna på vad andra kunder har ansökt om för typer av arbete (längst ner på sidan), så ser du att det är ett mycket brett spann av golvarbeten som går att få utförda genom oss.

Golvläggning ger rätt till ROT-avdrag

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till golvläggning är förstås priset, vilket är ännu en anledning till att det är så viktigt att ta in flera offerter samtidigt från olika firmor. Grundpriserna kan faktiskt skilja sig en del åt mellan olika golvläggare. 

Golvläggning är även en typ av arbete som ger dig rätt till ROT-avdrag, vilket gör att priset du betalar för arbetet blir 30 procent mindre. Det allra vanligaste är att ROT-avdraget, liksom momsen, redan är inkluderat i prisförslaget som du får från golvläggarna i Norrköping, men ta en extratitt när du får ta del av kostnaderna.

Vår tjänst kostar ingenting att använda och du förbinder dig inte till att anlita någon av de golvläggare som hör av sig till dig. Men om du gör det så kan du vara trygg i att du väljer mellan några av de bästa och mest prisvärda golvläggarna i Norrköping! 

Lycka till med din golvläggning!

Våra senaste förfrågningar

Ulrika bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Lägga nytt laminatgolv i ett mindre kök. Ca 10 kvadrat. Gärna hembesök innan för att hjälp att kolla vilket golv som kan vara aktuellt att lägga.

Nancy bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Uppsättning av plastmatta väg. Klinker finns på golv och del av vägg. Tätskiktet är utdraget önskar påbörja nu

Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Lägga en plastmatta på en liten toalett, ca 3-4kvm.
Underlaget är klart för mattläggning.

Nick bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Det här vill jag ha offert på:

Servicebil/etableringskostnad

Rivning av parkettgolv/socklar
Läggning av lamellparkett 13-15 kvm
Läggning av socklar

Material
Foam socklar, trälim

Bortforsling golv upp till 15 kvm

Totalkostnad -30% ROT-avdrag inklusive moms.

Eventuella tilläggsarbeten?

Eva bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Golvläggning laminatgolv ca 25 m2

Sanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Jag vill lägga klinkers i köket. Vill gärna ha en matta eller något skydd under plattorna så att mitt trägolv inte förstörs. Inget golv ska rivas upp. Golvytan är 6-8 kvm.

Christer bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Slipning och lackning av furugolv i vardagsrum i sommarstuga

Amanuel bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Sviktande golv som vi behöver få en offert på. Bifogar besiktningsprotokoll om vilka fel enl besiktningsprotokoll. Sedan är ni experter på området och kan göra en bedömning på vad det skulle kunna kosta. Svikten är utom toleransen och vi har vattenburen golvvärme under (LK)…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.