Golvläggare i Västerås

Här hittar du golvläggare i Västerås. Golvläggare.nu används av företag, privatpersoner och organisationer som vill kunna ta in flera offerter samtidigt från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv, med mera, i Västerås med omnejd. 

Det finns många golvläggare Västerås, men vi vet att det kan vara krångligt att hitta de mest prisvärda och kunniga. Därför har vi gjort det enkelt att be om offerter genom ett kontaktformulär som vi erbjuder här på sidan. Vi samarbetar med ett företag som har en mängd skickliga hantverkare i sin databas och som matchar din förfrågan med rätt kompetens. 

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan kommer upp till fem golvläggare i Västerås att återkomma till dig med sina offerter, där du också får mer information om firmorna, tidigare kundomdömen, med mera. Sedan väljer du i lugn och ro det alternativ som du tycker matchar dina kriterier bäst.

Vilken typ av jobb kan jag få hjälp med?

Golvläggning förknippar vi oftast med att lägga ut ett trägolv eller laminatgolv, men begreppet inbegriper de flesta golvrelaterade tjänster. Allt från att lägga heltäckningsmatta i sovrummet till att byta plastgolv i badrummet eller slipa det gamla plankgolvet så att det blir som nytt är tjänster som du kan ansöka om här.

Kika gärna på vad andra kunder har ansökt om för typer av arbete (längst ner på sidan), så ser du att det är ett mycket brett spann av golvarbeten som går att få utförda genom oss.

Golvläggning ger rätt till ROT-avdrag

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till golvläggning är förstås priset, vilket är ännu en anledning till att det är så viktigt att ta in flera offerter samtidigt från olika firmor. Grundpriserna kan faktiskt skilja sig en del åt mellan olika golvläggare. 

Golvläggning är även en typ av arbete som ger dig rätt till ROT-avdrag, vilket gör att priset du betalar för arbetet blir 30 procent mindre. Det allra vanligaste är att ROT-avdraget, liksom momsen, redan är inkluderat i prisförslaget som du får från golvläggarna i Västerås, men ta en extratitt när du får ta del av kostnaderna.

Vår tjänst kostar ingenting att använda och du förbinder dig inte till att anlita någon av de golvläggare som hör av sig till dig. Men om du gör det så kan du vara trygg i att du väljer mellan några av de bästa och mest prisvärda golvläggarna i Västerås! 

Lycka till med din golvläggning!

Våra senaste förfrågningar

 • Katja bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Vi vill ha hjälp med att lägga ett klickgolv i bambu, ca 65kvm.
 • Ulf bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Golvslipning, Storarum + liten hall, sammanlagt ca 40 kvm. Golven sitter ihop utan tröskel emellan. Storarummet är helt rektangulärt ca 35kvm och hallen i liten vinkel, ca 5 kvm. Glvet har vissa missfärgningar och repor
 • Kristina bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Slipa cirka 90 kvadratmeter furugolv och vitpigmenterad slitstark lack som passar i kök och hall för en barnfamilj.
 • Mattias bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Vi har för över ett ½ år sedan slipat våra golv och laserat dem vita. Men är väldigt missnöjda med resultatet.
 • Oskar bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Behöver hjälp slipa upp en trappa, ca 15 trappsteg och golvläggning ca 10 m2 i villa i Åsa.
 • Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hejsan, jag vill ha mitt golv vitbetsat. Det är ca 50 m2 ekparkett. Eventuellt vill jag även göra ovanvåningen på ytterligare 50 m2 samt trappan. Är det något ni gör? Vad skulle det isåfall kosta?
  Tack på förhand!
  Mvh Anna Thorvaldson
 • Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga våtrumsmatta i bastu
 • Martin bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Ta bort existerande klinker och fix i hall ca12 kvadratmeter. lägga natursten ca 5 kvadrat.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.