Golvläggare i Helsingborg

Här hittar du golvläggare i Helsingborg. Golvläggare.nu används av företag, privatpersoner och organisationer som vill kunna ta in flera offerter samtidigt från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv, med mera, i Helsingborg med omnejd. 

Det finns många golvläggare Helsingborg, men vi vet att det kan vara krångligt att hitta de mest prisvärda och kunniga. Därför har vi gjort det enkelt att be om offerter genom ett kontaktformulär som vi erbjuder här på sidan. Vi samarbetar med ett företag som har en mängd skickliga hantverkare i sin databas och som matchar din förfrågan med rätt kompetens. 

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan kommer upp till fem golvläggare i Helsingborg att återkomma till dig med sina offerter, där du också får mer information om firmorna, tidigare kundomdömen, med mera. Sedan väljer du i lugn och ro det alternativ som du tycker matchar dina kriterier bäst.

Vilken typ av jobb kan jag få hjälp med?

Golvläggning förknippar vi oftast med att lägga ut ett trägolv eller laminatgolv, men begreppet inbegriper de flesta golvrelaterade tjänster. Allt från att lägga heltäckningsmatta i sovrummet till att byta plastgolv i badrummet eller slipa det gamla plankgolvet så att det blir som nytt är tjänster som du kan ansöka om här.

Kika gärna på vad andra kunder har ansökt om för typer av arbete (längst ner på sidan), så ser du att det är ett mycket brett spann av golvarbeten som går att få utförda genom oss.

Golvläggning ger rätt till ROT-avdrag

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till golvläggning är förstås priset, vilket är ännu en anledning till att det är så viktigt att ta in flera offerter samtidigt från olika firmor. Grundpriserna kan faktiskt skilja sig en del åt mellan olika golvläggare. 

Golvläggning är även en typ av arbete som ger dig rätt till ROT-avdrag, vilket gör att priset du betalar för arbetet blir 30 procent mindre. Det allra vanligaste är att ROT-avdraget, liksom momsen, redan är inkluderat i prisförslaget som du får från golvläggarna i Helsingborg, men ta en extratitt när du får ta del av kostnaderna.

Vår tjänst kostar ingenting att använda och du förbinder dig inte till att anlita någon av de golvläggare som hör av sig till dig. Men om du gör det så kan du vara trygg i att du väljer mellan några av de bästa och mest prisvärda golvläggarna i Helsingborg! 

Lycka till med din golvläggning!

Våra senaste förfrågningar

 • David bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Önskar byta mitt nuvarande parkettgolv i vardagsrummet samt sovrummet mot ett nytt parkettgolv på en yta om cirka 38 m2.
 • Marcus bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Behöver hjälp att lägga golv i kök och hall samt även ta ner en icke bärande vägg.
 • Sofia bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej,
  Jag har problem med tobaksstank i en lägenhet som jag ska flytta in i och skulle behöva byta ut golven i de rum där det ligger gammal plastmatta idag. Jag vill byta till ekparkett, samma variant som ligger i de andra rummen i lägenheten idag.
  Det...
 • Sven-Erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Spackling av golv samt läggning av ny matta i tvättrum.
 • Magnus bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej! Jag behöver hjälp med att slipa och lacka ett parkettgolv i vardagsrummet. Det är 24 kvm.
 • Paoyan bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej!
  Vi har köpt en bostaden som är byggd år 1950 och golvet är massiv ekgolv i enstav. Bostaden ligger i Årsta.

  Det är tre områden som vi önskar åtgärd, det är hallen (7,4 kvm, sovrum 10 kvm och kök 12.3 kvm). Totalt cirka 30 kvadratmeter....
 • Eva bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga Vinylmatta( 3m) i rum 11m2. Trägolv under där en tidigare limmad matta legat.
 • Stefan bad om offert för Bygg & hantverkare - Badrumsrenovering
  Lägga matta (2,3x3m) i våtrum i fritidsfastighet i närheten av Hycklinge.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.