Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Golvläggare i Helsingborg

Här hittar du golvläggare i Helsingborg. Golvläggare.nu används av företag, privatpersoner och organisationer som vill kunna ta in flera offerter samtidigt från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv, med mera, i Helsingborg med omnejd. 

Det finns många golvläggare Helsingborg, men vi vet att det kan vara krångligt att hitta de mest prisvärda och kunniga. Därför har vi gjort det enkelt att be om offerter genom ett kontaktformulär som vi erbjuder här på sidan. Vi samarbetar med ett företag som har en mängd skickliga hantverkare i sin databas och som matchar din förfrågan med rätt kompetens. 

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan kommer upp till fem golvläggare i Helsingborg att återkomma till dig med sina offerter, där du också får mer information om firmorna, tidigare kundomdömen, med mera. Sedan väljer du i lugn och ro det alternativ som du tycker matchar dina kriterier bäst.

Vilken typ av jobb kan jag få hjälp med?

Golvläggning förknippar vi oftast med att lägga ut ett trägolv eller laminatgolv, men begreppet inbegriper de flesta golvrelaterade tjänster. Allt från att lägga heltäckningsmatta i sovrummet till att byta plastgolv i badrummet eller slipa det gamla plankgolvet så att det blir som nytt är tjänster som du kan ansöka om här.

Kika gärna på vad andra kunder har ansökt om för typer av arbete (längst ner på sidan), så ser du att det är ett mycket brett spann av golvarbeten som går att få utförda genom oss.

Golvläggning ger rätt till ROT-avdrag

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till golvläggning är förstås priset, vilket är ännu en anledning till att det är så viktigt att ta in flera offerter samtidigt från olika firmor. Grundpriserna kan faktiskt skilja sig en del åt mellan olika golvläggare. 

Golvläggning är även en typ av arbete som ger dig rätt till ROT-avdrag, vilket gör att priset du betalar för arbetet blir 30 procent mindre. Det allra vanligaste är att ROT-avdraget, liksom momsen, redan är inkluderat i prisförslaget som du får från golvläggarna i Helsingborg, men ta en extratitt när du får ta del av kostnaderna.

Vår tjänst kostar ingenting att använda och du förbinder dig inte till att anlita någon av de golvläggare som hör av sig till dig. Men om du gör det så kan du vara trygg i att du väljer mellan några av de bästa och mest prisvärda golvläggarna i Helsingborg! 

Lycka till med din golvläggning!

Våra senaste förfrågningar

Goriana bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Hej. Vi flyttar snart till ny studentlägenhet och funderar på att lägga ut klicklaminat innan vi flyttar in, dvs. någon gång under februari månad. Lägenheten är på ca 45 kv.m. Vad skulle det kosta att få hjälp av någon om vi helst slippar göra det…

Marielle bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Vill ha någon form av flytspackel på butiksgolv

kari bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

våtrums golvet och tapett

Thomas bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Byte av två eller flera brädor från befintligt parkettgolv av märket tarkett till följd av en större svart fläck. Alternativt slipning av golv men mest troligt behövs brädorna bytas.

Jukka bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Golv till rum i sommarstuga, ca 14 kvm. Laminat.

Fredrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Lägga nytt golv 15m2 laminat i kök

Louise bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Behöver hjälp att lägga Parkettgolv i köket.
Skulle tippa på att det handlar om ca 20 kvm

Annelie bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Slipa ett trägolv i storarummet.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.