Golvläggare i Helsingborg

Här hittar du golvläggare i Helsingborg. Golvläggare.nu används av företag, privatpersoner och organisationer som vill kunna ta in flera offerter samtidigt från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv, med mera, i Helsingborg med omnejd. 

Det finns många golvläggare Helsingborg, men vi vet att det kan vara krångligt att hitta de mest prisvärda och kunniga. Därför har vi gjort det enkelt att be om offerter genom ett kontaktformulär som vi erbjuder här på sidan. Vi samarbetar med ett företag som har en mängd skickliga hantverkare i sin databas och som matchar din förfrågan med rätt kompetens. 

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan kommer upp till fem golvläggare i Helsingborg att återkomma till dig med sina offerter, där du också får mer information om firmorna, tidigare kundomdömen, med mera. Sedan väljer du i lugn och ro det alternativ som du tycker matchar dina kriterier bäst.

Vilken typ av jobb kan jag få hjälp med?

Golvläggning förknippar vi oftast med att lägga ut ett trägolv eller laminatgolv, men begreppet inbegriper de flesta golvrelaterade tjänster. Allt från att lägga heltäckningsmatta i sovrummet till att byta plastgolv i badrummet eller slipa det gamla plankgolvet så att det blir som nytt är tjänster som du kan ansöka om här.

Kika gärna på vad andra kunder har ansökt om för typer av arbete (längst ner på sidan), så ser du att det är ett mycket brett spann av golvarbeten som går att få utförda genom oss.

Golvläggning ger rätt till ROT-avdrag

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till golvläggning är förstås priset, vilket är ännu en anledning till att det är så viktigt att ta in flera offerter samtidigt från olika firmor. Grundpriserna kan faktiskt skilja sig en del åt mellan olika golvläggare. 

Golvläggning är även en typ av arbete som ger dig rätt till ROT-avdrag, vilket gör att priset du betalar för arbetet blir 30 procent mindre. Det allra vanligaste är att ROT-avdraget, liksom momsen, redan är inkluderat i prisförslaget som du får från golvläggarna i Helsingborg, men ta en extratitt när du får ta del av kostnaderna.

Vår tjänst kostar ingenting att använda och du förbinder dig inte till att anlita någon av de golvläggare som hör av sig till dig. Men om du gör det så kan du vara trygg i att du väljer mellan några av de bästa och mest prisvärda golvläggarna i Helsingborg! 

Lycka till med din golvläggning!

Våra senaste förfrågningar

 • Tommy bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Vill sätta upp en våtrumstapet i ett badrum med total väggyta på 21 kvm.
  Vill få det gjort till en så låg kostnad som möjligt.
  Jobbet måste bli gjort inom en månad.

  Badrummet kommer vara tömt och den gamla tapeten är borttagen.
 • Jenny bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Vi renoverar vår trappa och är på jakt efter någon som kan klä stegen med heltäckningsmatta.
 • Helena bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Läggning av inköpt trestavsparkett ek på övervåning i radhus. Läggning på 42 kvm. Önskar läggning nästa vecka (v 17)
 • Kirsti bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej! Skulle vilja ha en offert på att slipa och behandla (lack) vårt furugolv som har springor och märken.
 • Charlotte bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lagga klinker for 40 kvadrat for tvattstuga i kallare. Vi har klinker redan.
 • Malin bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga heltäckningsmatta i trappa. 16st raka trappsteg, 8 på följd, & sedan en mindre ”platå som också skall ha heltäckningsmatta. Idag ligger det limmat laminatgolv. Önskar gärna pris på både om man tar bort laminatgolvet samt om man låter det vara kvar. Om det...
 • Linus bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Reparera ett stort jack i en planka i ett klickgolv. Jacket är stort som två femkronor. Trägolv med ljus färg.
 • Samuel bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Golvslipning och lackering av två trägolv bestående av träplankor. Vardagsrum och kök. Ca 50 kvm totalt.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.