Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Golvläggare i Stockholm

Här hittar du golvläggare i Stockholm. Golvläggare.nu används av företag, privatpersoner och organisationer som vill kunna ta in flera offerter samtidigt från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv, med mera, i Stockholm med omnejd. 

Det finns många golvläggare Stockholm, men vi vet att det kan vara krångligt att hitta de mest prisvärda och kunniga. Därför har vi gjort det enkelt att be om offerter genom ett kontaktformulär som vi erbjuder här på sidan. Vi samarbetar med ett företag som har en mängd skickliga hantverkare i sin databas och som matchar din förfrågan med rätt kompetens. 

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan kommer upp till fem golvläggare i Stockholm att återkomma till dig med sina offerter, där du också får mer information om firmorna, tidigare kundomdömen, med mera. Sedan väljer du i lugn och ro det alternativ som du tycker matchar dina kriterier bäst.

Vilken typ av jobb kan jag få hjälp med?

Golvläggning förknippar vi oftast med att lägga ut ett trägolv eller laminatgolv, men begreppet inbegriper de flesta golvrelaterade tjänster. Allt från att lägga heltäckningsmatta i sovrummet till att byta plastgolv i badrummet eller slipa det gamla plankgolvet så att det blir som nytt är tjänster som du kan ansöka om här.

Kika gärna på vad andra kunder har ansökt om för typer av arbete (längst ner på sidan), så ser du att det är ett mycket brett spann av golvarbeten som går att få utförda genom oss.

Golvläggning ger rätt till ROT-avdrag

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till golvläggning är förstås priset, vilket är ännu en anledning till att det är så viktigt att ta in flera offerter samtidigt från olika firmor. Grundpriserna kan faktiskt skilja sig en del åt mellan olika golvläggare. 

Golvläggning är även en typ av arbete som ger dig rätt till ROT-avdrag, vilket gör att priset du betalar för arbetet blir 30 procent mindre. Det allra vanligaste är att ROT-avdraget, liksom momsen, redan är inkluderat i prisförslaget som du får från golvläggarna i Stockholm, men ta en extratitt när du får ta del av kostnaderna.

Vår tjänst kostar ingenting att använda och du förbinder dig inte till att anlita någon av de golvläggare som hör av sig till dig. Men om du gör det så kan du vara trygg i att du väljer mellan några av de bästa och mest prisvärda golvläggarna i Stockholm! 

Lycka till med din golvläggning!

Våra senaste förfrågningar

Sofia bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Jag ska renovera badrummet, 2kvadratmeter, i en kolonistuga. Jag vill ha våtrumsmatta på golv och våtrumstapet/våtrumsskiva på väggarna.

Magnus bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Golvslipning 53 m2.
Eventuellt ljuslasering och hårdvara.

Claes-Ove bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Jag skulle behöva få hjälp med ett klickgolv.Det är hallen i källaren som är på 13 kvadrat lite drygt.kan inte göra det själv eftersom en STROKE ställde till det för mig. Matrialet finns hemma.

Olov bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Lägga en heltäckningsmatta från kilands till ett rum på 6 x 7 m, ~35 kvm fritt från möbler och avtagna lister. En skiljevägg förekommer i halva rummet och ett snedställt rektangulärt hål där en trapp kommer upp. Och snedtak.

Zuzan bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Läggning av plastmatta i blivande förrådsutrymme ca 20 m2 (ca 4 X 5 m). Svetsning av skarvar och hörnor. Limning av matta ca 50 cm upp på vägg. Kan utföras när som helst fristående utrymme från vår bostad. Bra om matt finns från er. Lämpligt…

Stellan bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Ca 10kvm vinylgolv i kök skall läggas. Även mindre snickeriarbete såsom läggning av golvlister tillkommer.

Material tillgängligt:

–Tarkett Extra Albi Black & White 400x280cm
– Selitac 3mm (10kvm)

Nuvarande golv:

–Träplank/slitet undergolv

Bostadstyp:

–Etta i hus från 40talet. Bostadsrätt.

Anne bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Behöver lägga nya mattor eller lägga klinkers på 3 små toaletter. Ca 1×1 kvm...

Marcus bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Behöver hjälp att lägga golv i kök och hall samt även ta ner en icke bärande vägg.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.