Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Golvläggare i Malmö

Här hittar du golvläggare i Malmö. Golvläggare.nu används av företag, privatpersoner och organisationer som vill kunna ta in flera offerter samtidigt från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv, med mera, i Malmö med omnejd. 

Det finns många golvläggare Malmö, men vi vet att det kan vara krångligt att hitta de mest prisvärda och kunniga. Därför har vi gjort det enkelt att be om offerter genom ett kontaktformulär som vi erbjuder här på sidan. Vi samarbetar med ett företag som har en mängd skickliga hantverkare i sin databas och som matchar din förfrågan med rätt kompetens. 

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan kommer upp till fem golvläggare i Malmö att återkomma till dig med sina offerter, där du också får mer information om firmorna, tidigare kundomdömen, med mera. Sedan väljer du i lugn och ro det alternativ som du tycker matchar dina kriterier bäst.

Vilken typ av jobb kan jag få hjälp med?

Golvläggning förknippar vi oftast med att lägga ut ett trägolv eller laminatgolv, men begreppet inbegriper de flesta golvrelaterade tjänster. Allt från att lägga heltäckningsmatta i sovrummet till att byta plastgolv i badrummet eller slipa det gamla plankgolvet så att det blir som nytt är tjänster som du kan ansöka om här.

Kika gärna på vad andra kunder har ansökt om för typer av arbete (längst ner på sidan), så ser du att det är ett mycket brett spann av golvarbeten som går att få utförda genom oss.

Golvläggning ger rätt till ROT-avdrag

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till golvläggning är förstås priset, vilket är ännu en anledning till att det är så viktigt att ta in flera offerter samtidigt från olika firmor. Grundpriserna kan faktiskt skilja sig en del åt mellan olika golvläggare. 

Golvläggning är även en typ av arbete som ger dig rätt till ROT-avdrag, vilket gör att priset du betalar för arbetet blir 30 procent mindre. Det allra vanligaste är att ROT-avdraget, liksom momsen, redan är inkluderat i prisförslaget som du får från golvläggarna i Malmö, men ta en extratitt när du får ta del av kostnaderna.

Vår tjänst kostar ingenting att använda och du förbinder dig inte till att anlita någon av de golvläggare som hör av sig till dig. Men om du gör det så kan du vara trygg i att du väljer mellan några av de bästa och mest prisvärda golvläggarna i Malmö! 

Lycka till med din golvläggning!

Våra senaste förfrågningar

Christer bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Jag är intresserad av att få ett golv slipat.
Det är ett furugolv som är lackat.
Ytan är cirka 12 m2
Endast slipning.
Finns i Fjugesta.

Karl bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Byta golv, ca 50 kvm. Lägenheten är möblerad och behöver vara fungerande under arbetet. Byta lister.
Om möjligt, vill jag undvika att tapetsera om. Ge dock gärna ett prisförslag med omtaptesering också.

David bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Golvläggning av 11,5 kvm parkettgolv. Önskar offert på jobb inklusive rivning och montering av nya socklar. Nästan fyrkantigt rum utan konstiga vinklar och vrår. Återkom via mejl.

Ellen bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Golvbyte i hall, kök och sovrum i lägenhet. Ligger nu ett laminatgolv som vi vill byta ut till 1 stavs parkett. 33 kvm.

Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Byte av plastmatta i tvättstuga ca 8.5kvm

stefan bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Hej , jag skulle vilja ha ett pris på att lägga in plastmatta i ett kök. ca 14m3 med uppvik bakom skåp.

Amanuel bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Sviktande golv som vi behöver få en offert på. Bifogar besiktningsprotokoll om vilka fel enl besiktningsprotokoll. Sedan är ni experter på området och kan göra en bedömning på vad det skulle kunna kosta. Svikten är utom toleransen och vi har vattenburen golvvärme under (LK)…

Johanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Golvläggning av tre rum.
Rum 1: ca 14 m2. Det finns en linoleummatta underst och en plastmatta ovanpå det. Plastmattan ska tas bort men linoleummattan ska ligga kvar och nytt parkettgolv ska läggas ovanpå samt golvlister fixas.
Rum 2 och 3: ca 13 m2 och 10…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.