Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Golvläggare i Asarum

Här hittar du golvläggare i Asarum. Golvläggare.nu används av företag, privatpersoner och organisationer som vill kunna ta in flera offerter samtidigt från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv, med mera, i Asarum med omnejd. 

Det finns många golvläggare Asarum, men vi vet att det kan vara krångligt att hitta de mest prisvärda och kunniga. Därför har vi gjort det enkelt att be om offerter genom ett kontaktformulär som vi erbjuder här på sidan. Vi samarbetar med ett företag som har en mängd skickliga hantverkare i sin databas och som matchar din förfrågan med rätt kompetens. 

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan kommer upp till fem golvläggare i Asarum att återkomma till dig med sina offerter, där du också får mer information om firmorna, tidigare kundomdömen, med mera. Sedan väljer du i lugn och ro det alternativ som du tycker matchar dina kriterier bäst.

Vilken typ av jobb kan jag få hjälp med?

Golvläggning förknippar vi oftast med att lägga ut ett trägolv eller laminatgolv, men begreppet inbegriper de flesta golvrelaterade tjänster. Allt från att lägga heltäckningsmatta i sovrummet till att byta plastgolv i badrummet eller slipa det gamla plankgolvet så att det blir som nytt är tjänster som du kan ansöka om här.

Kika gärna på vad andra kunder har ansökt om för typer av arbete (längst ner på sidan), så ser du att det är ett mycket brett spann av golvarbeten som går att få utförda genom oss.

Golvläggning ger rätt till ROT-avdrag

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till golvläggning är förstås priset, vilket är ännu en anledning till att det är så viktigt att ta in flera offerter samtidigt från olika firmor. Grundpriserna kan faktiskt skilja sig en del åt mellan olika golvläggare. 

Golvläggning är även en typ av arbete som ger dig rätt till ROT-avdrag, vilket gör att priset du betalar för arbetet blir 30 procent mindre. Det allra vanligaste är att ROT-avdraget, liksom momsen, redan är inkluderat i prisförslaget som du får från golvläggarna i Asarum, men ta en extratitt när du får ta del av kostnaderna.

Vår tjänst kostar ingenting att använda och du förbinder dig inte till att anlita någon av de golvläggare som hör av sig till dig. Men om du gör det så kan du vara trygg i att du väljer mellan några av de bästa och mest prisvärda golvläggarna i Asarum! 

Lycka till med din golvläggning!

Våra senaste förfrågningar

Isak bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Ska lägga nytt parkettgolv i min lägenhet på Luthagsesplanaden och funderade först på att göra det själv men tänkte utforska kostnaden av att få hjälp med det. Det handlar om totalt ca 22-25 kvm (inte mätt exakt ännu), bestående av två rum som är en…

Benji bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Byte av golv på ett skadat område

Samuel bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Hej, vi har köpt en lägenhet som har heltäcknings mattor i princip hela våningen. Men under verkar det ligga ett fint parkettgolv. Vi skulle vilja få hjälp att ta bort nuvarande mattorna utan att skada parketten, så att vi kan slipa om dem.

Min fråga,…

Nick bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Det här vill jag ha offert på:

Servicebil/etableringskostnad

Rivning av parkettgolv/socklar
Läggning av lamellparkett 13-15 kvm
Läggning av socklar

Material
Foam socklar, trälim

Bortforsling golv upp till 15 kvm

Totalkostnad -30% ROT-avdrag inklusive moms.

Eventuella tilläggsarbeten?

Carolina bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Jag har fått en vattenskada på mitt köksgolv efter att kylen har läckt. Nu vill Folksam att jag begär en offert för att byta golvet mot ett motsvarande golv.

Det rör sig om cirka 6 m2 och är golvet är mörk träparkett (tror jag). Bilder finns…

Ervin bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Brännmärken/hål i fiskbensparkett behövs slipas/bytas ut omgående.

Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Flytspackla delar av ett vardagsrumsgolv samt lägga nytt golv och nya lister. Rummet är 24 kvm.
Önskemål om utförande v31 eller v32

Sacip bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Har precis köpt lägenhet, så får nycklarna den 1december när man öppnar ytterdörren och ska in i lägenheten så kmr man till hallen vänster ligger köket. Jag vill lägga klinker golv både i hallen och köket sammanlagt är det 15-16 kvadratermeter tillsammans. Just nu är…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.